2019-07-06 Falsterbo Horse Show 2019

Utställarservice

Malmö Mäss-Service är leverantör av Möbler och Mattor.
Fyll i nedan blankett med vad du önskar beställa och maila in till peter@mass-service.se
Sista datum för beställning innan förhöjd avgift är 21 juni
 
Beställningen är bindande så snart Malmö Mäss-Service accepterat beställningen och skickat orderbekräftelse. Prislistan gäller för beställningar som sker innan den 21 juni, efter detta datum tillkommer ett påslag med 25% på prislistan. Alla priser i prislistan är exkl moms.
För varje beställning tillkommer en hanteringskostnad på 875:- + moms.
Observera att villkor för att hyra material, möbler är att det placeras inomhus i tält. Ej avsett för utomhusbruk förutom Trädgårdsgrupp plast. Utställare som hyrt material ansvarar själva för att det står under tak ända fram till att MMS hämtat in materialet efter mässan. Skadat material debiteras.
 
Beställningslista Fyll i här !
Bilder på möblerKlicka här !
Kulörer på mattorKlicka här !
 
Kontaktperson för Mäss-Service: Peter Hinderoth peter@mass-service.se
Telefon 040-30 67 20 växel, 040-30 67 04 direkt