Vår historia

Vi startade 1994 i Malmö. Mässor började arrangeras i Västra hamnen i f.d Saab-fabriken (numera riven). Där var vi verksamma till år 2010. Malmö stod utan mässlokaler i 2 år och under tiden gjordes event och mässor på bl a Jägersro i stora tälthallar. 2012 Stod Malmö Mässan klar på Hyllieområdet och där blev vi entreprenör med monterservice för alla mässor och arrangemang och är fortfarande idag.  Genom åren har vi knutit fina kontakter med olika arrangörer som anlitar oss år från år.

Utöver MalmöMässan bygger vi mässor och tar hand om monterservice på många platser i Sverige. För att nämna några arrangörer som vi jobbar med.

Easyfairs – Scandinavian Coating i Köpenhamn.
Fair media – Köpa Hus Utomlands mässor i Göteborg, Stockholm, Malmö.
Numera mässor – Antikmässor i Helsingborg, Stockholm, Borås.
Live Business Media Group – Entreprenadmässor I Göteborg, Knutstorp.
SwedenBIO Service – NLSDays I Stockholm, Malmö
Exempel på andra återkommande mässor och events vi byggt runtom i Sverige är:
Bröllopsfeber, Granngårdens mässor, Exertis Captech Expo, Kardiovaskulära vårmötet, Kirurgveckan, Röntgenveckan, Framtidens specialistläkare, Frisöreventet, Gymnasiemässor, Hjälpmedel och välfärd, Nordic Bridal, Nordic Game, Øredev och många fler.

Uthyrning av material är också en stor del. Vi har ett av Sveriges största sortiment på material såsom mattor, möbler, belysning, montermaterial. Många etablerade events återkommer varje år som t ex Falsterbo Horse Show, Båstad Open, Bolagsstämmor, Tetra Pak, skolavslutningar, julfester m fl. Stort som mindre event. Alla är lika välkomna.

2015 köpte vi L-Konsult Exhibition, LKX, ett företag som funnits sedan 80-talet och som jobbar med monterdesign och byggnation av mässmontrar i både Sverige och utlandet och för olika företag.
I och med pandemin som kom 2020 försvann alla uppdrag för LKX  och tyvärr tvingades vi avsluta företaget. Men vi har idag fått förtroendet av många av LKX kunder att fortsätta med deras uppdrag i Malmö Mäss-Service regi . Vi har också förvärvat kunnig personal från LKX, både vad det gäller byggnation, ledarskap och monterdesign.

Sen ett par år tillbaka samarbetar vi med ett modernt snickeri. Malmö Kök och Inredning. www.mki.nu  
Ett snickeri som jobbar mycket med kundanpassade lösningar inom kök, inredning, möbler, men MKI är också en väldigt viktig länk för MMS för att kunna tillgodose kundernas önskemål vid en del monterproduktioner.